AK.EQREM ҪABEJ: ORIGJINA E FJALËS ‘SHQIPËRI’ DHE ‘ALBANIA’ (VIDEO)

Pashtriku.org, 05. 10. 2016: Shqiptarët janë një nga të pakët popuj të Europës, e mund të themi edhe … Vazhdoni me leximin e AK.EQREM ҪABEJ: ORIGJINA E FJALËS ‘SHQIPËRI’ DHE ‘ALBANIA’ (VIDEO)