ATA QË MERITOJNË VËMENDJEN DHE DASHURINË TONË!

Ata që meritojnë vëmendjen dhe dashurinë tonë! Nga Dr. Vlora Obertinca “Kur ne, brenda vetes, ndiejmë dashuri për … Vazhdoni me leximin e ATA QË MERITOJNË VËMENDJEN DHE DASHURINË TONË!