BAJRAQET KABASHI DHE QERRETI

BAJRAQET KABASHI DHE QERRETI Kabashi dhe Qerreti janë dy ndër shtatë bajraqet kryesore të trevës së Pukës, sipas … Vazhdoni me leximin e BAJRAQET KABASHI DHE QERRETI