BEHAJDIN ALLAQI: ‘LPRK ËSHTË ORGANIZATË POLITIKO – USHTARAKE DHE NË QOFTËSE NA IMPONOHET LUFTA NE DO TË JEMI NË VIJË TË PARË’ (UJËMIR, 4 TETOR 1991) /VIDEO/

Pashtriku, 9 prill 2019: “Popullit duhet t’i shpjegohet se lufta nuk është një betejë, por një varg betejash … Vazhdoni me leximin e BEHAJDIN ALLAQI: ‘LPRK ËSHTË ORGANIZATË POLITIKO – USHTARAKE DHE NË QOFTËSE NA IMPONOHET LUFTA NE DO TË JEMI NË VIJË TË PARË’ (UJËMIR, 4 TETOR 1991) /VIDEO/