Besnik Imeri: Ndërtimet Pellazgjike, Dëshmitarët e Heshtur të Origjinës Tone të Mohuar (IV)

Pashtriku, 18 prill 2021: c) Fortifikimet pellazgjike tek Labeatët, Dokleatët, Pirustët, Penestët, Taulantët dhe Parthinët Lugina e Drinit, … Vazhdoni me leximin e Besnik Imeri: Ndërtimet Pellazgjike, Dëshmitarët e Heshtur të Origjinës Tone të Mohuar (IV)