DOKUMENTE PËR KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE NË ISH JUGOSLLAVI – NË ARKIVAT E TIRANËS (3)

Nga Prof. dr. Sabit Syla -7- Republika Popullore e Shqipërisë Tiranë, më 4/1/1955 Ministria e P. Brendshme Sekretarit … Vazhdoni me leximin e DOKUMENTE PËR KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE NË ISH JUGOSLLAVI – NË ARKIVAT E TIRANËS (3)