EDHE NË MANHEIM TË GJERMANISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT DHE JO VETËM…

Gjermani – Mannheim, 22 tetor 2022 Promovim veprash të autorëve: Nusret Pllana e Agim Aliçkaj, Tefik Ramadani e … Vazhdoni me leximin e EDHE NË MANHEIM TË GJERMANISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT DHE JO VETËM…