EDHE NË VJENË DHE LINZ TË AUSTRISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT

25 Nëntor 2022 AUSTRI – VIENË Me rastin e Festave të Nëntorit të Madh, në lokalet e Xhamisë … Vazhdoni me leximin e EDHE NË VJENË DHE LINZ TË AUSTRISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT