GEORGE FRED WILLIAMS: ‘PELLAZGËT JANË ILIRËT E VJETËR’

Pashtriku.org, 1 mars 2018: “Po të kthehemi në parahistori, para se rapsodët homerikë t’u këndonin hyjnive dhe heronjve … Vazhdoni me leximin e GEORGE FRED WILLIAMS: ‘PELLAZGËT JANË ILIRËT E VJETËR’