GJYKIMET NË „EMËR TË POPULLIT“ (1982 – 1983)

GJYKIMET NË „EMËR TË POPULLIT“ (1982 – 1983) Pashtriku, 28 Janar 2023 Kush e dënoi dhe persekutoi rininë … Vazhdoni me leximin e GJYKIMET NË „EMËR TË POPULLIT“ (1982 – 1983)