PLANI I PARTISË KOMUNISTE (PKMLSHJ-së) KUNDËR JUSUF GËRVALLËS (1)

PLANI I ABDULLAH PRAPASHTICËS DHE OSMAN OSMANIT KUNDËR JUSUF GËRVALLËS ( 1 ) I shfaqur në librin e … Vazhdoni me leximin e PLANI I PARTISË KOMUNISTE (PKMLSHJ-së) KUNDËR JUSUF GËRVALLËS (1)