PROF. ASOC. DR. VANGJEL KICI: NAFTA E ZEZË PËR DITË TË BARDHA NË SHQIPËRI

Tiranë, 7 prill 2017: Të shtetëzohet (nacionalizohet) nafta dhe gazi në Shqipëri. Të prishen të gjitha marrëveshjet koncesionare … Vazhdoni me leximin e PROF. ASOC. DR. VANGJEL KICI: NAFTA E ZEZË PËR DITË TË BARDHA NË SHQIPËRI