PROF.DR.AVZI MUSTAFA: OLIVERA JASHAR-NASTEVA – PEDAGOGE E SHKËLQYESHME SHKENCËTARE E PAPËRSERITUR DHE HUMANISTE E VEÇANTË

Shkup, 9 shkurt 2021: “Bota ka nevojë për shkencë dhe shkenca ka nevojë për gratë. Njerëzimi nuk mund … Vazhdoni me leximin e PROF.DR.AVZI MUSTAFA: OLIVERA JASHAR-NASTEVA – PEDAGOGE E SHKËLQYESHME SHKENCËTARE E PAPËRSERITUR DHE HUMANISTE E VEÇANTË