PROF.DR.JAHJA DRANҪOLLI: KONSTANDINI I MADH DHE DARDANIA

Prishtinë, 14. 12. 2015: Gjatë vitit 2013 e tërë bota e krishterë ka shënuar 1700-vjetorin, nga miratimi i … Vazhdoni me leximin e PROF.DR.JAHJA DRANҪOLLI: KONSTANDINI I MADH DHE DARDANIA