PROF.ENVER REXHAJ: LOGJIKA E DEPOLITIZIMIT TË ARSIMIT!

Prizren, 29 qershor 2018: PARTIZIMI I ARSIMIT Vetëdija për rolin dhe rëndësinë e arsimit, edukimit dhe të shkollës … Vazhdoni me leximin e PROF.ENVER REXHAJ: LOGJIKA E DEPOLITIZIMIT TË ARSIMIT!