SHERADIN BERISHA: PROCEVERBALET DHE VENDIMET E SHTATË MBLEDHJEVE TË KUVENDIT KOMBËTAR TË VLORËS (28.XI – 7.XII.1912)

Pashtriku.org, 28 nëntor 2017: Dihet mirëfilli se më 28 nëntor 1912 në Kuvendin e parë të Vlorës u … Vazhdoni me leximin e SHERADIN BERISHA: PROCEVERBALET DHE VENDIMET E SHTATË MBLEDHJEVE TË KUVENDIT KOMBËTAR TË VLORËS (28.XI – 7.XII.1912)