SHERADIN BERISHA: SI DËSHTOI NË VITIN 2001, SIMPOZIUMI SHKENCOR – ‘USHTRIA ËLIRIMTARE E KOSOVËS – E DJESHMJA, E SOTMJA DHE E ARDHSHMJA JONË’!?!

(Pashtriku.org, 05. 07. 2012) – Në korrik të vitit 2001, historiani Prof.Dr.Muhamet Pirraku në konsultim me disa intelektualë … Vazhdoni me leximin e SHERADIN BERISHA: SI DËSHTOI NË VITIN 2001, SIMPOZIUMI SHKENCOR – ‘USHTRIA ËLIRIMTARE E KOSOVËS – E DJESHMJA, E SOTMJA DHE E ARDHSHMJA JONË’!?!