SHERADIN BERISHA: ‘TAKSA’ E RAMUSHIT, KRIMI I ORGANIZUAR DHE FUNKSIONIMI I SERBISË NË REPUBLIKËN E AHTISARIT!

Pashtriku, 23 shkurt 2020: 1. Taksa 100% për mallëra (edhe pse në parim është parametër ekonomik), u vu … Vazhdoni me leximin e SHERADIN BERISHA: ‘TAKSA’ E RAMUSHIT, KRIMI I ORGANIZUAR DHE FUNKSIONIMI I SERBISË NË REPUBLIKËN E AHTISARIT!