SKËNDER SADRI KAPITI: LUFTA E UÇK-së DHE MOBILIZIMI NË ‘DRENICË’ TË DURRËSIT (Prill – Maj 1999)

Durrës, 10 Prill 2020: Sivjet u mbushën 21 vite nga Dita e Mobilizimit të madh të Ushtrisë Çlirimtare … Vazhdoni me leximin e SKËNDER SADRI KAPITI: LUFTA E UÇK-së DHE MOBILIZIMI NË ‘DRENICË’ TË DURRËSIT (Prill – Maj 1999)