ECURIA ZHVILLIMORE E FONDIT “VENDLINDJA THËRRET” NË GJERMANI DHE NË SHTETET TJERA PERËNDIMORE /DËSHMI ARKIVORE/

Pashtriku.org, 02. 04. 2016: [Qershor 1998, rizgjedhja e Kryesisë së Fondit “Vendlindje thërret”] (Bedri Islami – B.I.) – … Vazhdoni me leximin e ECURIA ZHVILLIMORE E FONDIT “VENDLINDJA THËRRET” NË GJERMANI DHE NË SHTETET TJERA PERËNDIMORE /DËSHMI ARKIVORE/