EDHE NË LANDAU DHE SHTUTGART TË GJERMANISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT DHE JO VETËM…

Shkruan: Nusret Pllana12 Nëntor 2022 BAJERN – LANDAU Promovim dinjitoz i librit “ VERGISS NIEMALS – MOS HARRO … Vazhdoni me leximin e EDHE NË LANDAU DHE SHTUTGART TË GJERMANISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT DHE JO VETËM…