EDHE NË RIJEKË DHE PULË TË KROACISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT

EDHE NË RIJEKË DHE PULË TË KROACISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT Letër falënderuese! Nga … Vazhdoni me leximin e EDHE NË RIJEKË DHE PULË TË KROACISË U PROMOVUAN VEPRAT E GJENOCIDIT SERB MBI SHQIPTARËT