GJENOCIDI SI KRIM KUNDËR NJERËZIMIT DHE PËRMASAT E GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË (1998-1999)

GJENOCIDI SI KRIM KUNDËR NJERËZIMIT DHE PËRMASAT E GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË (1998-1999) Nga Sheradin Berisha, facebook 29. … Vazhdoni me leximin e GJENOCIDI SI KRIM KUNDËR NJERËZIMIT DHE PËRMASAT E GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË (1998-1999)