HASAN UKËHAXHAJ: KOMITETI I DEÇANIT – LNÇKVSHJ (1)

Në 42 vjetorin e rënies së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës, (17. 01. 1982 – 17. … Vazhdoni me leximin e HASAN UKËHAXHAJ: KOMITETI I DEÇANIT – LNÇKVSHJ (1)