KËRKESA E BATON HAXHIUT PËR AMNESTIMIN E KRIMEVE SERBE DHE EKZEKUTIMI I FAMILJES BOGUJEVCI, DURIQI NGA ‘SHKORPIONËT’ NË MARS 1999!

Drejtësi – jo amnesti! KËRKESA E BATON HAXHIUT PËR AMNESTIMIN E KRIMEVE SERBE DHE EKZEKUTIMI I FAMILJES BOGUJEVCI, … Vazhdoni me leximin e KËRKESA E BATON HAXHIUT PËR AMNESTIMIN E KRIMEVE SERBE DHE EKZEKUTIMI I FAMILJES BOGUJEVCI, DURIQI NGA ‘SHKORPIONËT’ NË MARS 1999!