KËRKOJ PËRGJEGJËSI PENALE PËR HASHIM THAÇIN DHE ISA MUSTAFËN!

Për marrëveshjet që e shkërmoqin Kosovën … KËRKOJ PËRGJEGJËSI PENALE PËR HASHIM THAÇIN DHE ISA MUSTAFËN! Nga Sheradin … Vazhdoni me leximin e KËRKOJ PËRGJEGJËSI PENALE PËR HASHIM THAÇIN DHE ISA MUSTAFËN!