KISHA ORTODOKSE MESIA E GREQIZIMIT TË EPIRIT (IV)  

KISHA ORTODOKSE MESIA E GREQIZIMIT TË EPIRIT (IV)   Nga Besnik Imeri, Vlorë 3 Prill 2022 PATRIARKANA DHE KLERI … Vazhdoni me leximin e KISHA ORTODOKSE MESIA E GREQIZIMIT TË EPIRIT (IV)