LIGJI QË PËRLIGJ FRYMËMARRJEN TONË! TË SHFUQIZOHET KY LIGJ KIRIMINAL!

Si sot një vit më parë e kam kundërshtuar ligjin ani-covid të qeverisë Kurti, dhe kam kërkuar shfuqizimin … Vazhdoni me leximin e LIGJI QË PËRLIGJ FRYMËMARRJEN TONË! TË SHFUQIZOHET KY LIGJ KIRIMINAL!