NJË DËSHMI E MUNGUAR PËR „BASHKIMIN“ E 17 JANARIT 1982!

NJË DËSHMI E MUNGUAR PËR „BASHKIMIN“ E 17 JANARIT 1982! “Historia përbëhet nga ngjarjet dhe datat. Ajo nuk … Vazhdoni me leximin e NJË DËSHMI E MUNGUAR PËR „BASHKIMIN“ E 17 JANARIT 1982!