POLITIKANËT INJORANTË!

POLITIKANËT INJORANTË! Nga Sheradin Berisha Me pakon e Ahtisarit u betonuan 10 komuna etnike serbe dhe 44 kisha … Vazhdoni me leximin e POLITIKANËT INJORANTË!