PROF.As.DR.VANGJEL KICI: NAFTA SHQIPTARE, UNË DHE SHOKËT E MI!

Toronto (Kanada), 29 qershor 2020: Nafta shqiptare është goditur dy herë. Goditja e parë është bërë më 1975, … Vazhdoni me leximin e PROF.As.DR.VANGJEL KICI: NAFTA SHQIPTARE, UNË DHE SHOKËT E MI!