PROF.DR.VANGJEL KICI: NAFTA SHQIPTARE DHE POLITIKANËT E KORRUPTUAR

Pashtriku.org, 03. 07. 2013 – Prof. Dr. Vangjel Kici është një gjeolog rebel në mendimet e tij të … Vazhdoni me leximin e PROF.DR.VANGJEL KICI: NAFTA SHQIPTARE DHE POLITIKANËT E KORRUPTUAR