PSE RAMADAN PLLANA GËNJEN DHE SHPIF PËR LNÇKVSHJ-në DHE UDHËHEQJEN E SAJ (11)

Reagim me shkas ndaj rrenë – shpifjeve të Ramadan Pllanës PSE RAMADAN PLLANA GËNJEN DHE SHPIF PËR LNÇKVSHJ-në … Vazhdoni me leximin e PSE RAMADAN PLLANA GËNJEN DHE SHPIF PËR LNÇKVSHJ-në DHE UDHËHEQJEN E SAJ (11)