PSE RAMADAN PLLANA GËNJEN DHE SHPIF PËR LNÇKVSHJ-në DHE UDHËHEQJEN E SAJ (7)

Shkruan: Shefqet Jashari – Strofci PSE RAMADAN PLLANA NUK KA PASUR SUKSES NË STAMBOLL? Pse Ramadan Pllana nuk … Vazhdoni me leximin e PSE RAMADAN PLLANA GËNJEN DHE SHPIF PËR LNÇKVSHJ-në DHE UDHËHEQJEN E SAJ (7)