QENDRA JUSUF GËRVALLA – THIRRJA E RREJSHME E KADRI ZEKËS PËR BASHKIMIN E RREJSHËM DHE KURTHA ZHURMUESE E BASHKIMIT NË TURQI! (13)

Në 41 vjetorin e vrasjes QENDRA JUSUF GËRVALLA – THIRRJA E RREJSHME E KADRI ZEKËS PËR BASHKIMIN E … Vazhdoni me leximin e QENDRA JUSUF GËRVALLA – THIRRJA E RREJSHME E KADRI ZEKËS PËR BASHKIMIN E RREJSHËM DHE KURTHA ZHURMUESE E BASHKIMIT NË TURQI! (13)