RASIA E DARDANISË …

Shpalime historie (çmontime të propagandës dhe historisë së falsifikuar serbe dhe ruse) Rasianët e Dardanisë në Ilirik dhe … Vazhdoni me leximin e RASIA E DARDANISË …