RREZIQET NGA ZAJEDNICA, KISHAT DHE MANASTIRET SI “MINISHTETE SERBE” (VIDEO)

RREZIQET NGA ZAJEDNICA, KISHAT DHE MANASTIRET SI “MINISHTETE SERBE”! Nga Sheradin Berisha, Facebook 26.12.2022 – Pashtriku 20.01.2023 “Asociacioni … Vazhdoni me leximin e RREZIQET NGA ZAJEDNICA, KISHAT DHE MANASTIRET SI “MINISHTETE SERBE” (VIDEO)