SBASHK-u VAZHDON GREVËN! PSE MËSIMDHËNËSIT E SHKOLLAVE NË GJUHËN SERBE NË KOSOVË NUK JANË NË GREVË?!

Në Kosovën e “pavarur dhe sovrane”: SBASHK-u VAZHDON GREVËN! PSE MËSIMDHËNËSIT E SHKOLLAVE NË GJUHËN SERBE NË KOSOVË … Vazhdoni me leximin e SBASHK-u VAZHDON GREVËN! PSE MËSIMDHËNËSIT E SHKOLLAVE NË GJUHËN SERBE NË KOSOVË NUK JANË NË GREVË?!