SHERADIN BERISHA: MARRËVESHJA PAN+AKR (04.09.2017) – BEHGJET PACOLLIN DO TA BËNTE EDHE PRESIDENT TË KOSOVËS NË VITIN 2021! (Dokument)

Pashtriku, 24 nëntor 2019: Marrëveshja skandaloze! Përveç 5 ministrive, pozitës së zëvendës kryeministrit dhe 7 zëvendësministrave: SHERADIN BERISHA: … Vazhdoni me leximin e SHERADIN BERISHA: MARRËVESHJA PAN+AKR (04.09.2017) – BEHGJET PACOLLIN DO TA BËNTE EDHE PRESIDENT TË KOSOVËS NË VITIN 2021! (Dokument)