SHPËRQENDRIM I PA KONTROLLUAR MENDOR DHE SHOQËROR

SHPËRQENDRIM I PA KONTROLLUAR MENDOR DHE SHOQËROR                            Nga Afërditë Bekteshi*), Prishtinë – 24 Korrik 2021 Në kohën … Vazhdoni me leximin e SHPËRQENDRIM I PA KONTROLLUAR MENDOR DHE SHOQËROR