TALLJA E ESCOBARIT!

TALLJA E ESCOBARIT! “DO TA KEMI ASOCIACIONIN, NËSE NUK PËRFSHIHET QEVERIA, DISKUTIMI ZHVILLOHET ME PARTNERË ALTERNATIVË DHE ME … Vazhdoni me leximin e TALLJA E ESCOBARIT!