VERIU, VENDI I KRIZAVE TË RICIKLUAR DHE PLANI FRANKO – GJERMAN SI ZGJIDHJE!

Veriu është bombë e kurdisur dhe eksplodon me planë të agjendave ndërkombëtare … VERIU, VENDI I KRIZAVE TË … Vazhdoni me leximin e VERIU, VENDI I KRIZAVE TË RICIKLUAR DHE PLANI FRANKO – GJERMAN SI ZGJIDHJE!