HISTORIA E JASHARËVE NË NJË PIKTURË (VIDEO)

DJALLËZIA E SPIRO BUTKËS! TË PADITET PENALISHT KY FALSIFIKATOR!!

U LIND NË MALE DHE VDIQ NË AGIMIN E LIRISË!

CILI ËSHTË MORALI POLITIK I PUSHTETARËVE?

Të Zgjedhura

24 Korrik, 2024

Kulturë

Read More

NE JEMI MË TË MIRËT

Në Mynih u mbajt konkursi i diturisë 2024 me nxënësit e shkollës shqipe në Bavari, me moto ne jemi më të mirët Shkruan: Mustafë Krasniqi E…
Read More

VETËVRASJA KOLEKTIVE

Nga Brahim (Ibish) AVDYLI: VETËVRASJA KOLEKTIVE (Rrëfim satirik) Të jesh „shqiptar“ dhe të flasësh shqip, do të thotë për botën zyrtare të…
Read More

VEPRA TË ISMAIL KADARESË

VEPRA TË ISMAIL KADARESË Nga Xhelal Zejneli Lirika, vjersha dhe poema: Frymëzime djaloshare (1954) ); Ëndërrime (1957); Princesha Argjiro…