Rreth Nesh

Pashtriku është një portal i pavarur online nga tetori i vitit 2006. Ka për qëllim shkrimin e historisë kombëtare në dritën e dokumenteve arkivore, informimin e paanshëm për të gjitha zhvillimet në shoqërinë shqiptare dhe jo vetëm.

Të gjitha materialet e portalit janë të mbrojtura me të drejtat autoriale. Ato mund të kopjohen apo të citohen vetëm duke iu referuar burimit Pashtriku.org.

Shkrimet mund t’i dërgoni në: info@pashtriku.org dhe pashtriku-pz@hotmail.de

Editori: Sheradin Berisha

© Pashtriku.org, 2006 – 2021