Shfletimi i Kategorisë

Të Ndryshme

138 postime
Read More

JETO PA FRIKË

JETO PA FRIKË! Nga Sheradin Berisha Pashtriku, 21 tetor 2021 Frika e bllokon trurin, na bën pa mend!…
Read More

A EKZISTON KOHA?!

A EKZISTON KOHA?! Nga Sheradin Berisha, Pashtriku 26 shtator 2021 A ekziston koha? Jo nuk ekziston! Atëherë kush…
Read More

MIQËSIA DHE DASHURIA

MIQËSIA DHE DASHURIA Nga Edmond Tupja, Tiranë 17 Korrik 2021 Marrëdhëniet njerëzore janë të shumëllojshme: ndërindividuale, familjare, fisnore…