DOKUMENTE BRITANIKE PËR DEMONSTRATAT E VITIT 1981 NË KOSOVË (XXI)

TRI RRYMAT POLITIKE SHQIPTARE NË KOSOVËN E PAS LUFTËS SË DYTË BOTËRORE …

NË SHTATOR TË VITIT 1985, LRSSHJ U EMËRTUA „LËVIZJA POPULLORE PËR REPUBLIKËN E KOSOVËS” (LPRK)

XHAFER SHATRI LARGOHET NGA REDAKSIA E „ZËRIT TË KOSOVËS“ DHE NGA POZITA E ANËTARIT TË KQ TË LRSHJ-së, MË 31 JANAR 1985

Të Zgjedhura

14 Prill, 2024

Kulturë

Read More

VERSIONI IM PËR ULISIN

Nga Brahim (Ibish) AVDYLI: VERSIONI IM PËR ULISIN (Në vend të intermezzo-s së parë, apo si e them unë, Fatmir Sella) Më së pari po u tregoj se…