Muaj: Shkurt 2024

115 postime
Read More

KUMTI PËLLUMBOR…

Nga Rexhep Kasumaj, Fundfror, 2024 KUMTI PËLLUMBOR… (Dhe mbi urdhërin e “Staatsreason”it) 1. Një pëllumb kishte shtrirë krahët…