DËSHMORI I PAHARRUAR IBRAHIM KRASNIQI

JO MË SHUMË SE 30 VETA NDEROJNË HEROIN E KOSOVËS AHMET HAXHIU, NË VARREZAT E LUPÇIT TË POSHTËM, NË 30 VJETORIN E VARRIMIT TË TIJ

NDEROJE HEROIN E KUVENDIT TË KOSOVËS, TRIBUNIN E KOMBIT RAMIZ CERNICA

LABËRIA NË LUFTËN E VLORËS

Të Zgjedhura

18 Korrik, 2024

Kulturë

Read More

VETËVRASJA KOLEKTIVE

Nga Brahim (Ibish) AVDYLI: VETËVRASJA KOLEKTIVE (Rrëfim satirik) Të jesh „shqiptar“ dhe të flasësh shqip, do të thotë për botën zyrtare të…
Read More

VEPRA TË ISMAIL KADARESË

VEPRA TË ISMAIL KADARESË Nga Xhelal Zejneli Lirika, vjersha dhe poema: Frymëzime djaloshare (1954) ); Ëndërrime (1957); Princesha Argjiro…
Read More

TRI POEZI NGA ALBULENA LETAJ

Nga Albulena Letaj, Prizren, më 5 korrik 2024 GRUAJA DHE BURRI … Kush më i zoti E kush më i mençur Thua janë në garë Rrugë s’lëshojnë…