PASHTRIKU: KUSH JANË BARTËSIT E KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR NË KOSOVË?!

Pashtriku.org, 07. 05. 2012 – Të gjitha burimet korrupsionin dhe krimin e organizuar e përkufizojnë si shpërdorim të pushtetit publik për përfitime personale, duke filluar nga mitmarrja në administratën publike, për të vazhduar me marrëveshjet e fshehta në prokurorimet publike me tendere për veprimtari të ndryshme ndërtimi, përvetësimi dhe abuzimi i fondeve publike nga të gjitha nivelet e pushtetit, reketimi, kontrabanda me cigare, derivate të naftës…, dhe shitja e aseteve kombëtare siç janë: PTK, KEK-u, TREPCA etj. etj.. Rrjedhimisht mund të thuhet se: të gjithë ata që janë në pushtet dhe merren me këto veprimtari publike, cilësohen si të përfshirë në korrupsion dhe krim të organizuar. Duke u bazuar në një dokumentar prej 7 pjesëve ’KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGANIZUAR NE KOSOVE’, del qartë se, të gjitha qeveritë e pasluftës në Kosovë në bashkëveprim me konsulentë të koorporatave të niveleve të ndryshme ndërkombëtare, si dhe mentorë tjerë që veprojnë në kuadër të UNMIK-ut, EULEX-ut, UNDP, Agjensionit Kosovar për Privatizim etj.etj., janë bastion i krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në Kosovë…!!!

____________________________
Në vijim ju ftojë ta shikoni dokumentarin:

’KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NE KOSOVE’:

…………………

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(I)

…………………………………………..

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(II)

……………………………………

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(III)

…………………………………………….

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(IV)

……………………………………

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(V)

………………………………………………

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(VI)

……………………………………………..

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGNIZUAR NË KOSOVË?!(VII)

___________________________________

(PERGATITI KRYEREDAKTORI I PASHTRIKU.ORG)

 

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura