GJURMË SHQIPTARE: ZBULIM I MADH QË NDRYSHON HISTORINË SHQIPTARE (VIDEO)

Në 8 maj 2021 zbuluam nje shpellë të mbushur me eshtra njerëzore… Analizat e realizuara në Universitetin e Oxfordit konfirmuan se eshtrat i përkasin periudhës së lashtësisë. Por çfarë ndodhi me pas? Cilat janë të fshehtat që ruhen ende në këtë shpelle?

Gjurmë Shqiptare: Zbulim i madh që ndryshon historinë shqiptare https://www.youtube.com/watch?v=_X21OzozDNc

(*) Programi “Gjurmë Shqiptare” përfshin një audiencë të të gjitha moshave. Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kulturës, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen bën që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse. Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar përciptazi në historiografinë shqiptare.

Total
0
Shares
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Postime të Lidhura